Nem semmi, szalagátvágással avattak egy liftet Karcagon – videó

Megosztás

Az elmúlt szűk másfél évtizedben hozzászokhattunk már, hogy mindenki minden apróságot szalagátvágással avat fel, de hogy egy társasház felújított felvonóját is így adják át, ez még egyáltalán nem szokványos. Karcagon megtörtént.

Ilyet se sűrűn láttunk még, ezt garantálhatjuk. Karcagon, a Toronyházban új felvonót avattak. Juhász Erik, a Toronyház közös képviselője számolt be az épület legújabb fejlesztéséről. A közös képviselő elmondta, hogy az 1973-ban átadott felvonó közel ötven éves szolgálata után került lecserélésre. A fejlesztés a társasház lakóinak a hozzájárulásával valósulhatott meg – számolt be róla az Infokarcag.hu.

Mint megtudtuk a jövőben a ház külső felújítási munkálatait tervezik. Karcag város polgármestere elmondta, hogy a város üdvözli a fejlesztést, amely elsőként a ház lakóinak az érdekeit fogja szolgálni. A városvezető beszélt arról is, hogy külön öröm, hogy folyamatosan újulnak meg a település épületei, ezzel is emelve mind az ingatlanok értékét, mindpedig a város arculatát.

-Nagyon örülök annak, hogy a lakóközösség összefogott és tett ezért a jó ügyért – mutatott rá a polgármester.

No Title

Uploaded by None on 2023-08-08.

Kapcsolódó cikkek